• Icon Check Kokend water in 80 seconden drinkklaar

 • Icon Check Ideaal voor op het terras

 • Icon Check BPA-vrij

 • Icon Check Gedestilleerd water voor je baby

Klantenservice

Afhalen

Afhalen kan op afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Privacy

Wij vinden bescherming van je gegevens uitermate belangrijk. Wij registreren enkel de gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening. Al de door jou verstrekte informatie wordt met grote zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar door jou geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven.

Wat registreren wij?
Voor het uitvoeren van opdrachten en bestellingen registreren wij van onze klanten: naam (evt. bedrijfsnaam), adres, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer, of het om een zakelijke of particuliere klant gaat en de bestelling of opdracht zelf. Verder worden bezoeken aan de website voor statistische doeleinden geregistreerd, deze zijn niet persoonsgebonden.

Wat doen wij met de gegevens?
Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van en voor communicatie over opdrachten en bestellingen. Verder worden klanten via mailings op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij Cool Twister Nederland. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt wanneer dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van opdrachten en bestellingen. Zo moeten naam en adres worden doorgegeven aan de vervoerder. Je gegevens verstrekken wij niet voor commerciële doeleinden. Je kunt te allen tijde informatie krijgen over de door ons geregistreerde gegevens. Daarnaast kun jij je uitschrijven voor mailings.

Levertijd

Wanneer de gewenste producten voorradig zijn en de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur wordt geplaatst, dan gaat jouw bestelling nog dezelfde dag bij ons de deur uit! In de meeste gevallen heb je deze dan al de volgende werkdag in huis.

Betaalmethoden

Tijdens het aanmaken van je order kun je kiezen voor een van de volgende betaalmethoden:

 • Vooruitbetaling per bank; Je bestelling wordt verzonden nadat je betaling is bijgeschreven op onze rekening.
 • iDeal; Je betaalt in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en je bestelde product(en) kan/kunnen snel verstuurd worden.
 • Creditcard: Je betaalt eenvoudig met je Visa of MasterCard en je bestelling kan snel verstuurd worden.
 • PayPal; Hier kun je in een beveiligde omgeving betalen met jouw PayPal account en de daar aan gekoppelde bankrekening of creditcard.
 • Op rekening; Deze optie is uitsluitend voor beursgenoteerde bedrijven en overheidsinstellingen (neem hiervoor contact op)
 • Onder rembours; Je betaalt het gehele bedrag aan de transporteur op het moment van levering (extra kosten € 15,- excl. btw (€ 18,15 incl. btw)

Niet tevreden?

Het is mogelijk dat je, ondanks onze inzet, niet tevreden bent over de service die je hebt gekregen of ondervonden. Vanzelfsprekend horen wij dat graag, zodat wij er alles aan kunnen doen om je alsnog tevreden te stellen. Stuur een mail naar info@cooltwister.nl en vermeld hierin de volgende gegevens:

 • Jouw naam, adres, woonplaats en je klantnummer of bestelnummer
 • Bestelnummer(s). Dit 9-cijferige nummer vind in de orderbevestiging, op de factuur en in de e-mails die je van ons hebt ontvangen.