• Icon Check Kokend water in 80 seconden drinkklaar

 • Icon Check Ideaal voor op het terras

 • Icon Check BPA-vrij

 • Icon Check Gedestilleerd water voor je baby

Retourneren

Consumenten

Om een bestelling te retourneren kun je de volgende stappen ondernemen:

Vul binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een digitaal retourformulier in. In het retourformulier kun je eenvoudig aangeven dat je wilt retourneren en hoe je wilt dat Cool Twister Nederland jouw retourzending afhandelt. Door het invullen van het retourformulier kunnen wij jouw retourzending snel en efficiënt afhandelen. Nadat je het retourformulier hebt ingevuld op de website, en vervolgens op verzenden hebt gedrukt, ontvang je een kopie per e-mail. Wij zullen vervolgens telefonisch contact met je opnemen omtrent de verdere afhandeling.

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen dienen deze mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Indien een product beschadigd is, kan Cool Twister Nederland er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijf geen tekst op de verpakking. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.

De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat je een eventuele vermissing kunt claimen bij je pakketvervoerder.

Uitgesloten van retournering zijn:

 • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
 • Artikelen anders gekocht dan via Shopmedia
 • Shopmedia behoudt het recht om geretourneerde producten, slechts gedeeltelijk van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product reeds veel gebruikt of beschadigd is

Retourzending, wie betaalt wat:

Je betaalt (soms) verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van jouw bestellingen, van ons magazijn naar je eigen adres, deze kosten zullen wij bij retournering vergoeden.
De retour verzendkosten (van jou naar ons)  zijn voor eigen rekening. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.

Uitbetaling
Na ontvangst en inspectie van geretourneerde artikelen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot terugbetaling. Binnen 14 dagen zal het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten worden gecrediteerd.

Het retourneringsproces:

 1. Download het retourneringsformulier
 2. Vul het formulier volledig in en mail dit naar ons.
 3. Print voor je zelf een kopie, zodat deze bijgevoegd kan worden aan de retour zending en wij jouw zending kunnen herleiden.
 4. Bij binnen komen goederen -> Inspectie
 5. Credit nota wordt gemailed.
 6. Uitbetaling volgt binnen 14 dagen.

Vragen?
Tel: 074 – 760 10 11

Bedrijven

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Bedrijven hebben wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden, dan zijn er meestal wel mogelijkheden om je tegemoet te komen. Neem daarvoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoon 074 – 760 10 11.